Εταιρία

Η QCONTROL – Quality Solutions είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της SCHENCK για την Ελλάδα και την Κύπρο

Στόχος της εταιρίας μας, είναι η παροχή Ολοκληρωμένων & Αξιόπιστων Λύσεων, σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με εξοπλισμό και υπηρεσίες του τμήματος Ελέγχου Ποιότητας και Διασφάλισης Ποιότητας της επιχείρησης σας. Η εκτεταμένη γνώση και η πολυετή εμπειρία που έχουμε αποκομίσει, η συνέπεια που έχουμε δείξει και η πελατοκεντρική φιλοσοφία που έχουμε, μας έχει καθιερώσει ως τους κύριους συνεργάτες της Ελληνικής βιομηχανίας σε θέματα μέτρησης και ποιοτικού ελέγχου.

Η SCHENCK εδώ και 100 χρόνια κατασκευάζει συστήματα ζυγοστάθμισης. Στην διάρκεια των χρόνων έχει αποκτήσει πάνω από 60.000 πελάτες και το 80% των κορυφαίων κατασκευαστών μηχανών παγκοσμίως εμπιστεύονται καθημερινά τα προϊόντα της. Προσφέρονται συστήματα ζυγοστάθμισης για όλες τις εφαρμογές, από απλά χειροκίνητα συστήματα του μηχανουργείου μέχρι πλήρη αυτοματοποιημένα και ενσωματωμένα συστήματα μαζικής παραγωγής. Πάντα με την αποδεδειγμένη και γνωστή υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της SCHENCK.

Η συνεργασία της QCONTROL με την SCHENCK παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τα προϊόντα του κορυφαίου παγκοσμίως κατασκευαστή συστημάτων ζυγοστάθμισης.